x

Actueel 

Vanaf maandag 24 Oktober t.m. vrijdag 24 Maart is de receptie gesloten, daardoor zijn we wat minder goed bereikbaar. 

Voor vragen kunt u ons ook via e-mail bereiken, en reserveren kan altijd online via deze website. Onze chalets zijn het hele jaar door boekbaar.

Wij hopen u vanaf Zaterdag 25 Maart weer welkom te mogen heten!

Vaste jaarplaatsen
Een tweede huisje aan de kust. Wie wil dat nu niet?

Proef de échte Zeeuwse sfeer

Het is mooi weer en je hebt een lang weekend voor de boeg. Pak je tas en spring in de auto. Want het fijne van een jaarplaats is dat je er altijd terecht kunt. Zo proef je écht van het Zeeuwse leven: genieten vanuit je eigen chalet of stacaravan, met het strand in je achtertuin!

Alle ruimte

De jaarplaatsen zijn erg ruim opgezet. Denk hierbij aan 150, 175 of zelfs 200m2. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra, CAI- en wateraansluiting, riolering en vaste (propaan)gasaansluiting. Neem gerust de laptop mee, want er is een internetaansluiting aanwezig.

Ook ideaal voor de (klein)kinderen

Camping het Hoge Licht is een fijne plek voor een heerlijke strandvakantie. Kinderen kunnen er veilig rondrennen. Met een recreatieruimte, speeltuin, sportveld en dierenweide op het terrein hoeven ze zich geen moment te vervelen.

Wij werken samen met onderstaande dealers:

Helaas zijn er momenteel geen jaar- of seizoenplaatsen beschikbaar op onze camping. Er zijn zelfs zóveel aanvragen binnen gekomen dat we ook geen nieuwe inschrijvingen voor de wachtlijst meer aannemen.