x

Corona update!

Om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen is Camping Het Hoge Licht vanwege het Coronavirus vanaf 30 maart tot vooralsnog 10 mei gesloten. Wij hopen u na 10 mei weer te mogen begroeten!

Meer informatie

Hier vindt u de nieuwe prijslijst voor 2020, deze is voor zowel de kampeerplaatsen als de chalets.

Informatie over Corona

Beste gasten,


Met heel veel pijn in ons hart, moeten wij jullie vertellen dat wij ivm de corona-crisis volledig gesloten zijn. We zagen het al aankomen, maar als het dan eenmaal echt zover is, is dat behoorlijk confronterend. Het is ook een heel dubbel gevoel, aan de ene kant begrijp je de maatregel heel goed. Natuurlijk gaat jullie en onze gezondheid voor alles! Maar ‘het Hoge Licht’ is ook ons kindje, waar we zo trots op zijn, een tweede thuis voor zovelen van jullie.
Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor jullie begrip, jullie steun, en lieve reacties!

Uiterlijk 10 Mei zal er worden gekeken of een verlenging van deze maatregel noodzakelijk is. Alle reserveringen met een aankomstdatum tot 10 Mei, zijn inmiddels geannuleerd, en hebben van ons bericht ontvangen.  Het  is op dit moment nog niet duidelijk hoe wij met annuleringen om kunnen en moeten gaan.  Momenteel wordt binnen onze sector een regeling uitgewerkt die hopelijk voorkomt dat jij je geld kwijt bent en wij onze diensten toch kunnen blijven aanbieden. Zodra hierover meer bekend is, laten wij dit weten. Je zult begrijpen dat in deze uitzonderlijke situatie wij meer tijd nodig hebben om alle reacties en vragen van onze gasten te verwerken. Wij vertrouwen er op dat je ons tot dat moment de tijd zult geven om met een oplossing te komen.

Tot dan willen wij  vriendelijk verzoeken vragen zoveel mogelijk via email te stellen, om de drukte aan de telefoon wat te verminderen.


Wij hopen jullie allen snel weer te zien, in goede gezondheid. Wees voorzichtig en let op elkaar, zodat we straks samen weer van zon, zee en andere mooie dingen gewoon kunnen genieten!

Hartelijke groet,

Marcel en Annelies Boogaard


https://www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen

De receptie is geopend in het voorseizoen:

Maandag - Donderdag 10:00 - 12:00 en 15:00 - 16:30uur

Vrijdag en Zaterdag  10:00 - 17:00uur

Zondag 10:00 - 12:00 uur. 

Reserveer nu!