x

Actueel 

Vanaf maandag 24 Oktober t.m. vrijdag 24 Maart is de receptie gesloten, daardoor zijn we wat minder goed bereikbaar. 

Voor vragen kunt u ons ook via e-mail bereiken, en reserveren kan altijd online via deze website. Onze chalets zijn het hele jaar door boekbaar.

Wij hopen u vanaf Zaterdag 25 Maart weer welkom te mogen heten!

Kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 groot!
Dit is comfortabel kamperen met het strand aan je voeten.

Kamperen aan het strand

Camping het Hoge Licht is een fijne plek voor een heerlijke strandvakantie. Kinderen kunnen veilig rondrennen, de kampeerplaatsen zijn autovrij. Met een recreatieruimte, speeltuin, sportveld en dierenweide op het terrein hoeven ze zich geen moment te vervelen.

Ruim opgezette plaatsen en sinds 2021 zijn 10 plaatsen voorzien van privé sanitair!

Naast de vaste- en seizoenplaatsen vind je op Camping het Hoge Licht  46 ruim opgezette, overzichtelijke kampeerplaatsen. Wie met een eigen tent komt, heeft minimaal 100m2 tot beschikking, voor caravans is dit 130m2. 10 plekken zijn voorzien van privé-sanitair, met douche, toilet, wastafel en zelfs een vaatwasser!  Verder zijn alle plaatsen voorzien van 10 ampere elektra, digitale tv (eventueel via minidecoder te huur bij de receptie), wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Neem gerust de laptop of tablet mee, want er is gratis draadloos internet aanwezig. 

Modern sanitairgebouw

Na een dagje strand kunnen de zandkorrels worden afgespoeld in het moderne, goed verzorgde sanitairgebouw dat centraal is gelegen op het terrein. Daar vind je onder andere (gezins)douches, een babyroom en een afwasgelegenheid. Een wasje is zo gedaan met de aanwezige wasmachines en drogers.

Extra service

Je kunt ook een fiets huren om de prachtige omgeving van Zeeland te ontdekken, natuurlijk hebben we ook fietskaarten bij de receptie.

Maximaal 1 huisdier per kampeerplaats toegestaan.

Alle seizoensplekken zijn helaas volgeboekt. Vanwege de lange wachtlijst nemen wij ook geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

Tijdens het hoogseizoen reserveren wij alleen van zaterdag tot zaterdag.

 

Bekijk meer foto's van onze Zeeuwse camping bij het strand

Bekijk de kampeerplaatsen